Publicerad den Lämna en kommentar

Europeiska landsbygdsriksdagen den 13 november

djur på besök

Jag är galet nervös över att allt ska klaffa den 13 november! Inatt drömde jag att fyra lodjur låg framför byavägen när jag kom gående. Först tyckte jag det var spännande, men sen blev det nästan för spännande när en av dem gick fram till mig, rundade och la sina vassa klor på min rygg. Då vaknade jag. Vilda djur hörs symbolisera det okända och för mig är hela arbetet i det här europeiska sammanhanget – okänd mark. Hur som helst, nu har alla inkomna motioner bearbetats och förslag till svar på dem finns utlagda på nätet. Dessutom är det också klart att European Rural Parliament kommer att webbstreamas.. Ni kan alltså hänga med i det som händer i plenum via er dator! OM ni vill göra det – så finns länkar på www.europeanruralparliament.com – på onsdag morgon. Vi syns kanske via Bryssel härnäst – om ni är på hugget!

[hr]

[hr]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.