Föreläsningar

”Passion + vision + handling = framgångens matematik”

Passion-vision-handling = framgångens matematik

Föreläsningar om vad som styr utveckling – både personligt och i grupper. Jag kommer att berätta om viljans förhållande till fantasi och om vad utvecklingen är och hur den styrs. Dessutom visar jag olika modeller för organisering och hur den optimala gruppen ser ut – enligt vissa teorier och egna erfarenheter. Jag berättar också om olika fällor. För att nå framgång måste man ha koll på när trygghetshörnet är nödvändigt respektive livsfarligt – för en organisation och process.

Föreläsningen riktar sig till personer, organisationer och företag som vill arbeta aktivt med utveckling, delaktighet och effektivitet. Jag anpassar exempel och teori så att den passar för den målgrupp och det sammanhang som råder.

”Skicka en bild på nån med spark”

Inez Abrahamzon föreläser

Under mina år som skribent, krönikör och reporter lärde jag mig massor om vilka bilder vi förmedlar av främst landsbygdsbor. Det finns budskap som aldrig sägs men som går igenom allt annat. Det finns också lägen där det som sägs inte alls blir vad som hörs. Under föreläsningen kommer jag att berätta om olika mans- och kvinnoroller som förmedlas i film och medier och om mina egna, ibland väldigt pinsamma, erfarenheter.

Genom att se igenom schablonbilderna ökar du dina möjligheter att välja hur dina budskap ska nå fram – och vilka miljöer du ska undvika för att verka ”fullt klok”.

Föreläsningen har ett landsbygdsperspektiv

och vänder sig till kulturarbetare, journalister och så kallat vanligt folk som vill få sig ett gott skratt och en och annan aha-upplevelse om livet på landet.

[quote style=”boxed”]En person som är unik i sin bredd, sin kommunikativa förmåga och sitt engagemang. Det är få som kan spänna över så många olika områden med det djupet och kunnandet. Sedan är Inez fantastisk mycket människa med stort hjärta och djup klokskap.
Patrik Oksanen, vd Sportwire, tidigare Inez närmaste chef på SVT Västerbottensnytt[/quote]

Förelasning av Inez Abrahamzon
Jag och Karl-Erik Nilsson leder möte i Hela Sverige ska leva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.