Moderator

Jag tycker verkligen om att lära mig nya saker och det är nog därför som jag gillar att vara moderator och ta mig an utmaningen att leda olika typer av seminarier, event eller debatter.

Inez Abrahamzon moderatorFolk brukar säga att jag förutom tidshållning och frågor tillför humor och värme. Det stämmer gott med min målsättning. Dessutom vet jag att intresse och inlärning blir högre om man blir sedd, hörd och respekterad, det vill säga kan skapa ett öppet klimat som både är utvecklande och trivsamt.

 

Allas lika värde

Jag har en grundmurad tro på att alla människor är lika viktiga och det gör att jag tror på processer där fler än potentaterna får komma till tals. Eftersom jag rört mig i alla möjliga sammanhang från bystuga till Europaparlamentet har jag någorlunda koll på vilka ramar som gäller för respektive sammanhang. Det har jag nytta av som moderator.

[quote style=”boxed”]Inez genomför processlednings- och utbildningsuppdrag genomtänkt och professionellt. Hennes dubbla kompetenser som pedagog och journalist lyser igenom när hon kryddar insatserna med livserfarenhet och humor.
Maria Gustafsson, verksamhetsledare för Nationella landsbygdsnätverket[/quote]

De roligaste uppdragen som moderator är de som ger mig en utmaning och anledning att tänka till lite extra. Knepigast är tillställningar som riskerar att bli så knastertorra att risk finns för självantändning. Men kanske är det journalisten i mig som tycker att konflikter kan ge en kick. För visst vet du att konfliktrikedom, både innehåller ordet konflikt och rikedom. Det är verkligen ingen slump,  för om man kan ta tillvara den kraft som finns hos människor som tycker, tänker och vill något då kan det börja hända riktigt bra saker. Utveckling kallas det visst!

Våga välja väg

På bilden nedan ser ni mig och Karl-Erik Nilsson leda landsbygdsriksdagen i Sunne där ett tusental personer deltog på plats och säkerligen lika många via webbsändningarna. Hur viktigt ett möte är beror inte på hur många människor som närvarar  utan på hur många som tänker till och gör något även efteråt.  Allt handlar egentligen om att låta sig inspireras för att sedan våga välja just din väg.

Inez moderator uppdrag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.