Processledare

Jag har alltid varit intresserad av människor och av resultat. Tror det beror på att jag växt upp på en bondgård där det var självklart att göra jobbet så effektivt som möjligt – tillsammans.

Framgång handlar om att kreera idéer, organisera, förverkliga och följa upp. Var sak tar sin tid och kräver sin metod för att bli effektiv. Det här kräver både kunskaper och kompetens!

Som processledare hjälper jag dig att hitta på bra sätt att ta dig an allehanda utmaningar. De metoder jag använder är väl beprövade. De allra flesta, men inte alla, vilar på gedigen vetenskaplig grund.

Du sätter ramarna för uppdraget och jag tillhandahåller specialanpassade verktyg för dina behov. Genom att smälla ihop faktakunskaper och engagemang förändrar vi det som behövs – tillsammans!

Inez-processledare-handledare

[quote style=”boxed”]Med humor och skicklighet leder Inez processerna och hennes penna är spännande, lagom vass och spänstig. Grattis till dig, som liksom jag, får lära känna henne.
Karl-Erik Nilsson, ordförande Svenska fotbollsförbundet [/quote]

Handledning

Sedan 2006 har jag på olika sätt fördjupat mig i Bowens systemteori, via en ledarskapsutbildning på Luleå Universitet, egen handledning i många år och nu vidareutbildar jag mig på Georgetown University i USA. Jag är själv helt övertygad om att här finns metoderna för framtidens ledarskap och organisationsutveckling.

Bowens systemteori har fokus på relationer istället för personer. Vilket är klokt, eftersom samma person naturligtvis har olika relationer till olika personer och i olika situationer. Teorin är gedigen och anses vara komplicerad att lära. Min erfarenhet är att den ändå är lätt att förstå och att handledning är mödan värd eftersom det ger bra och långsiktigt hållbara resultat. Genom att förstå dina handlingsmönster och strategier att samspela med andra, kan du påverka ditt och andras liv mer än du sannolikt tror.

Från och med våren 2014 kommer jag att starta upp handledningsgrupper där fokus ligger på att du själv ska förstå hur du interagerar med andra – och varför!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.